Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(10184 niezalogowanych)
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Marianekk a powiedz jak tu wygląda twój normalny dzień,tydzień, miesiąc.
Co jesz, jak mieszkasz ile pracujesz itd.
Jak dlamnie wyznacznikiem nie jest miesiąc w roku tylko cały rok.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
94 Posty
Małgorzata Zwska
(Gosia1973)
Początkujący
Andre ved mark napisał:
no to o co chodzi burku ??? niech rodacy przyjeżdżają i zarabiają nie strasz ich 50 nokami i obozami pracy

i to jest odpowiedz kogoś kto jest zwyczajnie uczciwy i zadowolony z pracy a przede wszystkm nie pazerny i pewien siebie..... napewno Tobie zaproponuje szklaneczke burbona jak już sie doczłapię do waszej beznadziejnej i funta kłaków wartej Norwegii.. bedziesz pierwszym, któremu postawie burbona :-D
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Gosia1973 napisał:
Andre ved mark napisał:
no to o co chodzi burku ??? niech rodacy przyjeżdżają i zarabiają nie strasz ich 50 nokami i obozami pracy

i to jest odpowiedz kogoś kto jest zwyczajnie uczciwy i zadowolony z pracy a przede wszystkm nie pazerny i pewien siebie..... napewno Tobie zaproponuje szklaneczke burbona jak już sie doczłapię do waszej beznadziejnej i funta kłaków wartej Norwegii.. bedziesz pierwszym, któremu postawie burbona :-D

Ej Goska nic sie nie nauczyłas.....
Mówisz ze perfumami będziesz czestowac...
A szczerze jeszcze raz zapraszam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
94 Posty
Małgorzata Zwska
(Gosia1973)
Początkujący
i będę !!!! napewno !!! a obiecanego burbona - postawie ...... no nie dziś, bo jestem po pracy ( hehe ) - 400 pierogów ruskich.. dla rodzinki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
P.J. napisał:
Marianekk a powiedz jak tu wygląda twój normalny dzień,tydzień, miesiąc.
Co jesz, jak mieszkasz ile pracujesz itd.
Jak dlamnie wyznacznikiem nie jest miesiąc w roku tylko cały rok.

no problem : )
pracuje róznie > czasem 160, czasem 300h w miesiącu : )
To zalezy od moich checi i zapotrzebowania.... na mnie
srednio 230-240h/mies!
mieszkam w vest agder od 2006, mieszkam z dwojgiem znajomych w naprawde fajnym duzym domku, z ogródkiem,weranda i naprawde fajnymi sąsiadami (norki)
Jem to samo co ty, no chyba ze nie lubisz schabowych, ogórkowej, pomidorowej, karkówki, parówek, tatara, fasolki po bretonsku, sałatki greckiej, tunczyka, łososia, kopytek, gołabków,szaszłyków, kiełbasy, jajecznicy,etc...........
Kazdy weekend spedzam w domu, tzn. min 60h, czasem wiecej : )
W tyg (pn-pt)pracuje i mieszkam w samochodzie!
Ale spoko > mam tam dwa łózko
Co 6tyd jezdze do polski na 2tyg+kazde swieta+4 tyg urlopu w wakacje : )
czesem "Polska" przylatuje do mnie : ))
Poza tym jestem przystojnym wysokim szatynem, dobrze całuje i jestem fajnym typem
A "wyznaczik" ? >>> za 2012 miałem piątke z przodu : ))
Cos jeszcze przyjacielu?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
Goska napisała,ze nie ufa znajomym i pytac nie będzie....ha,ha dobre...a jak możesz okreslić ludzi odp Tobie na forum?Ludzi godnych zaufania?no prosze cię,przeciez nawet ich nie znasz i nie wiesz z kim piszesz,tak jak my nie wiemy tak naprawdę kim ty jestes i czy ten cały temat i twoja historia jest prawdziwa
ja tak naprawdę nie wiem co ma zaufanie do tego aby wypytać ich co i jak...mam wrażenie,że po prostu wstydzisz zapytać a dlaczego to sama wiesz...jak dla mnie to dziwna osoba jestes i to bardzo...i przede wszystkim nie szczerą,tak to odbieram...no ale tu szczera nie musisz byc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
94 Posty
Małgorzata Zwska
(Gosia1973)
Początkujący
oppland napisał:
Goska napisała,ze nie ufa znajomym i pytac nie będzie....ha,ha dobre...a jak możesz okreslić ludzi odp Tobie na forum?Ludzi godnych zaufania?no prosze cię,przeciez nawet ich nie znasz i nie wiesz z kim piszesz,tak jak my nie wiemy tak naprawdę kim ty jestes i czy ten cały temat i twoja historia jest prawdziwa
ja tak naprawdę nie wiem co ma zaufanie do tego aby wypytać ich co i jak...mam wrażenie,że po prostu wstydzisz zapytać a dlaczego to sama wiesz...jak dla mnie to dziwna osoba jestes i to bardzo...i przede wszystkim nie szczerą,tak to odbieram...no ale tu szczera nie musisz byc

jestem szczera i uczciwa.. za co już baty swoje na tym fourm dostałam.. nie mam w zwyczaju tłumaczyć sie z rzeczy - których nie zrobiłam... Marianku z całym szacunkiem fenkju ps. nie wstydze sie pytac... znajomi? koledzy? żart.. naiwna zbyt długo byłam.. pytam a - wnioski wyciągne sama - pozwolisz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Marianekk mówisz ze średnio 240h wliczając w to ze 6 na 2 jestes w pl?
Jak tak to ja cię nie jebi..
Jak bym robił te h to rocznie miałbym 800
Zainwestuj 10 tys i zakup przyczepe będziesz mieszkał w godziwych warunkach
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
94 Posty
Małgorzata Zwska
(Gosia1973)
Początkujący
JP nie gadaj głupot .. sama mam wypasioną przyczepe w Polsce...hobby prestigge ... drewniane mebelki, materace do spania na sprezynach, kuchenka, wc, ciepeko z wentylatora - zyc nie umierac... polecam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Gosia1973 napisał:
JP nie gadaj głupot .. sama mam wypasioną przyczepe w Polsce...hobby prestigge ... drewniane mebelki, materace do spania na sprezynach, kuchenka, wc, ciepeko z wentylatora - zyc nie umierac... polecam

No tożsamości mu pisze ze lepiej przyczepe kupić !
Goska tobie naprawdę nic nie brakuje a szukasz tylko czego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok